MENÜ EN

Haberler

« Geri
KAZANCI HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI CEMİL KAZANCI: "GLOBALLEŞME KARARI ALDIK"

KAZANCI HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI CEMİL KAZANCI: "GLOBALLEŞME KARARI ALDIK"

29.08.2015

Değer yaratan içerikleri ile iş dünyasıyla ilgili trendleri paylaşan prestijli iş dünyası dergisi Capital’in Ekim ayı sayısında, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemil Kazancı’nın röportajı kapak sayfasından duyurularak yer buldu.

Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemil Kazancı’nın "2015'te enerjide globalleşme kararı aldık. Enerjide global bir güç olmak istiyoruz. Yurt dışındaki tüm enerji fırsatlarını değerlendireceğiz." gibi önemli söylemleri röportajın ana mesajlarını oluşturuyor.

Röportajda, Kazancı Holding’in Türkiye'nin enerjiye odaklı en büyük gruplarından biri olmasının yanı sıra Türkiye ve Afrika’da enerji üretiminde önde gelen şirketlerden biri konumunda olması vurgulanıyor. Ayrıca Kazancı Holding’in Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtıcısı olması ve milyonlarca kişiye elektrik ve doğal gaz ulaştırdığı mesajları vurgulanırken Grubumuzun, Jeneratör sektöründe de dünyada ilk 5 büyük oyuncu arasında yer aldığına da dikkat çekiliyor.

Cemil Kazancı'nın Capital Dergisi Ekim ayı sayısında yer alan röportajının tamamına https://bayi.aksa.com.tr/nextcloud/index.php/s/EkkYd21aCQA4Vw3#pdfviewer linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Haber Resimleri